Според него е добре да се чуят идеите на БСП, която

...
 Според него е добре да се чуят идеите на БСП, която
Коментари Харесай

Даниел Лорер: Ще участваме в лидерската среща, предложена от БСП

 Според него е добре да се чуят концепциите на  Българска социалистическа партия, която получи третия мандат за сформиране на държавно управление.

 

Според Лорер на идните диалози Политическа партия ще показа още веднъж своите цели за страната, като авансово е наясно, че по тематики като икономическото развиване и битката със общественото неравноправие двете обединения могат да реализират единодушие, само че за други – да вземем за пример войната в Украйна и Изборния кодекс, разликите в позициите им са съществени. 

 

В актуалната обстановка на БСП ще ѝ е доста мъчно, добави Лорер и изрази удивление от избора на президента  Румен Радев да връчи третия мандат на " алените ". 

 

Притеснен съм за реализацията на Плана за възобновяване и резистентност, тъй като най-вероятно до края на този парламент няма да бъдат признати всички нужни закони, изключително тези, свързани с правосъдната промяна, сподели още Лорер. 

 

На въпрос дали не е смутен, че свадите към криптоплатформата Nexo и " Джемкорп "  ще отхвърлен гласоподавателите от партията, той уточни, че по-скоро това ще накара хората въобще да не отидат до урните. Колкото по-тягостна и напрегната е атмосферата, толкоз интензивността пада, сподели депутатът.

 

За все по-вероятните изключителни парламентарни избори той показа, че ще бъдат като подготовка за локалните през есента. Лорер изрази вяра Политическа партия да реализира единодушие с " Демократична България "   и други обединения за единни дейности, за съставяне на общ фронт, с цел да бъде прекратена поредицата от предварителни национални избори, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР